Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Ο Δημήτριος Μαντέλος δημοσίευσε στην ομάδα Περιφερειακά Ταξί (ΑΓΟΡΑΙΑ)GREECE


Neten Communications
Κύριε Πρόεδρε , αξιότιμα μέλη του Δ.Σ. Του Σ.Α.Τ.Α ,
Με αφορμή συζητήσεις , που είχαμε με μέλη Δ.Σ. ραδιοταξί που συνεργαζόμαστε , καθώς και από δημοσιεύσεις άρθρων μελών του Δ.Σ. σας , αλλά και της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α. , που αναφέρονται στην οργάνωση του κλάδου και των ραδιοταξί , διαπιστώσαμε την πιθανή πρόθεση σας , ιδιαίτερα και από τη θέση που κατέχεται ως Πρόεδρος του μεγαλύτερου Σωματείου στην Ελλάδα αλλά και της ομοσπονδίας , να εκσυγχρονίσετε τη λειτουργία των ταξί –ραδιοταξί με κάποια εφαρμογή διαχείρισης στόλου δια μέσου tablet ή και κινητών τηλεφώνων .
Η εταιρία μας εδώ και πολλά χρόνια συνεργάζεται με πολλά ραδιοταξί και έχει την απαραίτητη τεχνική εμπειρία που απαιτείται και μπορεί να ανταποκριθεί στις οποιεσδήποτε ιδιαιτερότητες της δουλειά σας κατά τόπους .
Την εφαρμογή διαχείρισης στόλου της Neten Communications ,Taxifleet , χρησιμοποιούν οι : ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ,ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ , ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΞΑΝΘΗΣ , ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ .
Αντιλαμβανόμενοι την οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι επαγγελματίες οδηγοί – εκμεταλλευτές ταξί , στην δύσκολη εποχή κρίσης που διανύουμε και κυρίως σεβόμενοι ως εταιρία την μακροχρόνια συνεργασία με τον κλάδο σας , σας προσφέρουμε δωρεάν την εφαρμογή διαχείρισης στόλου Taxifleet ,που ήδη χρησιμοποιείται από τα παραπάνω ραδιοταξί με εξαιρετικά αποτελέσματα .
Τα Δ.Σ. των παραπάνω ραδιοταξί έχουν ενημερωθεί και προσυπογράφουν την πρωτοβουλία μας , σκεπτόμενοι το θετικό αντίκτυπο της πράξης μας σε όλους τους συνάδελφους , ανά την επικράτεια και τα στελέχη τους είναι διαθέσιμα για κάθε ενημέρωση και πληροφορία σε σχέση με το πως λειτουργεί η εφαρμογή στον τόπο τους , πέραν φυσικά της ενημέρωσης που μπορείτε να έχετε από εμάς σε τεχνικό επίπεδο .
Επικοινωνία :
E-mail: admin@neten.gr – Τηλ: 2310911350
Με τιμή
Για την Neten Communications

Δημήτρης Μαντέλος Βασίλης Διαμαντής

Δεν υπάρχουν σχόλια: