Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Γ. Πατούλης για την κατάργηση του Α/Σ Ελληνικού : Η περιφέρεια με τη συνεργασία των δήμων της περιοχής θα βρει τον κατάλληλο χώρο που θα λύνει το πρόβλημα



Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook o υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης δεσμεύτηκε ότι ως Περιφερειάρχης θα εργαστεί για τη σωστή λειτουργία των Μέσων Μεταφοράς.
Όσο αναφορά με το θέμα της κατάργησης του αμαξοστασίου στο Ελληνικό, ανέφερε ότι η Περιφέρεια με τη συνεργασία των δήμων της περιοχής θα βρει τον κατάλληλο χώρο που θα λύνει το πρόβλημα.

Συγκεκριμένα ο κ. Πατούλης αναφέρει :




«Επισκεφθήκαμε τα κεντρικά γραφεία και το αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών. Ενημερωθήκαμε εκτενώς από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΣΥ Γ. Γλυκό και από τον Πρόεδρο του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΣΥ Κώστα Σιορίκη, τους προϊστάμενους και τους εργαζόμενους για τις συνθήκες εργασίας και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η Περιφέρεια Αττικής μπορεί να έχει κομβικό ρόλο στη βελτίωση των Οδικών Συγκοινωνιών. Η σωστή λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς σημαίνει και καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών!

Δεσμεύομαι ως Περιφερειάρχης ότι θα εργαστώ για τη σωστή λειτουργία των Μέσων Μεταφοράς.

Στο θέμα της κατάργησης του αμαξοστασίου στο Ελληνικό η Περιφέρεια με τη συνεργασία των δήμων της περιοχής θα βρει τον κατάλληλο χώρο που θα λύνει το πρόβλημα».































Δεν υπάρχουν σχόλια: