Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Απάντηση στο ΜΕΤΑ ΟΣΥ για το δήθεν περιστατικό προπιλακισμού εργαζομένων στο Α/Σ των Άνω Λιοσίων



Τελικά «ήρθε η ώρα των πολλών», ή το έχετε μόνο στα λόγια ;

Η βιασύνη σας να προασπίσετε το κομματικό σας στέλεχος και προϊστάμενο στο γραφείο κίνησης του Α/Σ Άνω Λιοσίων, που αυθαιρετεί εις βάρος εργαζομένων, σας παρασύρει ολισθαίνοντας όλο και πιο πολύ στον κατηφορικό δρόμο που έχετε επιλέξει.

Τολμάτε διαστρεβλώνοντας την αλήθεια, να μιλάτε για τον θεσμό του προέδρου, όταν δεν μπορείτε καν, να ξεχωρίσετε ούτε τα κομματικά με τα συνδικαλιστικά στελέχη !

Ο θεσμός του προέδρου, (που θα βλέπετε μόνο στα όνειρά σας), είναι εδώ και θα προασπίσει όλους τους εργαζόμενους ανεξάρτητα το που ανήκουν. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν προϊστάμενο να καταχράται την εξουσία που του δίνεται εις βάρος των εργαζομένων, προβαίνοντας σε εκδικητικές ενέργειες, μη νόμιμες, «καψόνια», με σκοπό παραταξιακά οφέλη ! Ο θεσμός του προέδρου, δεν θα επιτρέψει «στους λίγους» που εσείς υπηρετείτε, να δυσκολεύουν και να στερούν το μεροκάματο συναδέλφων που μένουν εκτός Αττικής και με δυσκολία προσέρχονται στην εργασία τους.


Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν προϊστάμενο να γίνει «δικαστής» και να χρησιμοποιεί άλλους μεθόδους, για την «τιμωρία» συναδέλφων όταν για περιπτώσεις πειθαρχικών παραπτωμάτων, υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία ...

Η ΔΑΚΕ είναι μία δημοκρατική και έντιμη παράταξη που πάνω απ΄ όλα έχει ως σκοπό την διαφύλαξη των δικαιωμάτων των εργαζομένων - το έχει αποδείξει άλλωστε και στο παρελθόν.

Σας αφήνουμε στον κατήφορο ... μιας και το συνδικαλιστικό σας «έργο» από την ίδρυση της παράταξής σας, είναι ΜΟΝΟ η στελέχωση των γραφείων κίνησης, μακρυά από τα προβλήματα των εργαζομένων ! αυτό το δείχνετε για μία ακόμη φορά, υιοθετώντας τις πρακτικές του κομματικού προϊστάμενου που είχατε στο ψηφοδέλτιό σας και βγάζοντας μία ανακοίνωση το χρόνο ώστε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας ...

Ξεμουδιάστε λίγο ... και του χρόνου τα ξαναλέμε !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: