Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Το ξέρουν το «μαγαζί»


Σήμερα, όπως ακούγεται έντονα, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής θα διορίσει νέα διοίκηση στον ΟΑΣΘ και θα την ανακοινώσει κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο. 

Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι ότι ο αρμόδιος υφυπουργός Μεταφορών Γ. Κεφαλογιάννης αθέτησε τον λόγο του και δεν ανέβηκε προχθές στη Θεσσαλονίκη για να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Στέλιο Παππά. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ματαίωσε την επίσκεψή του, ενώ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Στ. Παππά, όταν ο τελευταίος τον ρώτησε «μα καλά, δεν θέλετε να ενημερωθείτε;» εισέπραξε την απάντηση «ενημερωνόμαστε από άλλες πηγές...».

Σε ό,τι αφορά τις επιλογές της κυβέρνησης, μάλλον διάλεξε τους δύο πρόθυμους «τεχνοκράτες» αφού εισέπραξε πολλά «όχι» από διάφορα «γαλάζια» στελέχη. Ο ένας τεχνοκράτης είναι ήδη στον ΟΑΣΘ, ο άλλος πέρασε από τον παλιό ιδιωτικό - κρατικοδίαιτο ΟΑΣΘ, οπότε το ξέρουν το «μαγαζί». 

Για την τύχη των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη και κατ’ επέκταση των εργαζόμενων σ' αυτές μάλλον τα σχέδια θα αρχίσουν να φανερώνονται από Σεπτέμβριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: