Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Για ακομη μια φορα το προεδρειο μας φροντησε να κρατησει κληστες τις πορτες της ενημερωσεις για τα μελη του


ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
Για ακομη μια φορα το προεδρειο μας φροντησε να κρατησει κληστες τις πορτες της ενημερωσεις για τα μελη του συνδηκατου <<εξερουνται βεβαια οι λυγοι που μπορεσαν και παρακολουθησαν το Δ.Σ. της Δευτερας>> και το καταφερε αυτο φροντιζοντας καταρχην να εκμηδενησει καθε πυθανοτητα προκηρηξεις Γ.Σ. ωστε να ενημερωθουν οι εργαζομενοι και κατα δευτερον οδηγοντας το Δ.Σ. σε προσοπικες διαμαχες των μελων τους <<επεσαν στην φακα και μελη που δεν ειχαν κακες διαθεσεις>> ωστε να ληξει το Δ.Σ. και να μην παρθει καμια αποφαση ουτε για την υποτηθεμενη Σ.Σ.Ε. ουτε για την νεα μεγαλη μιοση της κρατικης επυχορηγησεις.
ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΣΧΕΜΕΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΥΠΟΧΡΕΟΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΣΑΝ ΕΠΥΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΟΥ ΣΤΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΗΝΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ

Α)Ο προεδρος υποστηρηξε πως Σ.Σ.Ε. αργουμε να υπογραψουμε γιατι σαν Ο.ΣΥ. πρεπει να συχονευτουν πολλες Σ.Σ.Ε. οπως των προην εθελ και προην τρολε'ι' η' των τεχνητων και των διοικητικων ΣΕ ΜΙΑ Σ.Σ.Ε. ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΛΟΥΣ.
Β)Τον Μα'ι' ειχε επελθει συμφωνια με τον διευθηνοντα και ειχαν καταθεση το κειμενο στο υπουργιο προς υπογραφη-αποδοχη απο τον υπουργο ωστε να αρχησει η υσχης του. Για κακη μας ομος τυχη ειχαμε τα γεγονοτα της ΕΡΤ τις ανακαταταξεις στα υπουργια οποτε παρεμηνε το χαρτι στο συρταρι του υπουργου.
Γ)Στο ενιεο μησθολογιο βαση νομου το μονο επυδωμα που αναγνορηζετε ειναι το επυδωμα επυτευξης στοχου οποτε η συμφονια ελεγε πως οι οδηγοι των λεωφορειων και τρολε'ι' θα επερναν μηκτα επη των ημερων που οδηγουσαν 100 ευρο τον μηνα κι αντυστηχα οι προησταμενοι, οι τεχνητες, οι διοικητικοι 80 ευρο μηκτα.
Δ)Οι οδηγοι να περνουν εξτρα επυδωμα κατσαρησ 35 ευρο.
Ε)Σε ειδικο αρθρο ειχε συμφωνηθει εαν τα οικονομικα της εταιριας αλαζαν με βασει αυτα που περημενε και ειχε υπολογησει ο διευθηνοντας να μπορει να υπογραφει νεα συμπληροματικη Σ.Σ.Ε. που θα καταργουσε την αρχικη Σ.Σ.Ε. και θα ειχε διετη υσχη.
Ζ)Κατεθεσε αγωγη στην εταιρια και ζηταγε να του γηνει μειοση μησθου 25% οπως λεει ο νομος του ενιεου μησθολογιου γιατι υλπιζε πως με αυτο τον τροπο θα αποδεχονταν η εταιρια να παρει σαν βαση μησθου τον καλητερο οικονομικου μηνα του ετους 2012 που θα ειχε ολες τις αργιες δουλεμενες <<εδω υποστηρηξε πως το 2012 περναμε 75% οταν εργαζομασταν αργια>>.Στα λεγομενα του προεδρου συμφονησαν λεκτικα ο γραμματεας και με την σιοπη τους τα υποληπα μελη του Δ.Σ.
ΚΑΙ Η ΚΟΡΟ'Ι'ΔΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΗ!!! ΑΠΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ<<ΟΛΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΟΥ ΣΤΥΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ>> ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ!!!!
Α)Οι πολλες συμβασεις που θα γηνουν μια και θα κληθει αυτος να υπογραψει με τον προεδρο των τεχνητων. Ξεχασαν να πουν πως ποτε δεν πηραν εξουσιοδοτηση για να καταθεσουν κοιμενο προς υπογραφη απο τον υπουργο απο τα μελη του συνδικατου ποσο μαλον με ποιο δηκαιομα υπογραφουν για τα τρολε'ι' δηχος να τους ενημερωσουν!!
Β)Η Σ.Σ.Ε. που ειχαν συμφωνησει και ειχαν καταθεση δεν την ειχε διαβασει κανενας απο τα μελη του συνδηκατου <<εκτος βεβαια απο τους γνοστους 11>> οποτε θα κατεφευγαν σε πρακτηκες οπως της τελευταιας Σ.Σ.Ε. που υπεγραψαν φερνοντας την προς ψυφηση σε Δ.Σ. <<ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΔΥΟ Δ.Σ. ΤΩΝ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩ ΜΗΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΛΕ'Ι'>> το πρω'ι' μετα απο μια ωρα θα την απεσηραν και εκτακτος το απογευμα θα την ψυφιζαν!!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΕΜΕΣΟΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ Ο.ΣΥ. ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ-ΝΑ ΜΗΛΗΣΟΥΜΕ-ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΟΥΜΕ!!! ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΞΕΡΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!
Γ)Ενω υποστηρηξε πως στο ενιεο μησθολογιο μονον ενα επυδωμα περνουμε αυτο του επυτευξης στοχων αργοτερα μας ειπε πως οι οδηγοι θα παρουν κι επυδωμα κατσαρης και προσπαθει και για 15 λεπτα υπερωρια την ημερα για παραλαβης παραδωσης.
Δ)Επυδωμα στοχων οντος υπαρχει ξεχασε ομως να μας πει ποιους στοχους θα θεσει η εταιρια και θα κατακτησουμε εμεις ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΗΥΘΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ οπως ξεχασε να μας πει πως βαση καταστατικου της Ο.ΣΥ. οι οδηγοι ειναι υποχρεομενοι να πολουν εισητηρια και να κανουν ελενχο.
Ε)Επυδωμα κατσαρης ξεχασε ομως να πει πως ειμαστε υποχρεομενοι πλεον να βγαζουμε 36 κατσαρες τον χρονο χειμωνα καλοκαιρι και πρωι η' βραδυ!!!
Ζ)Μειοση μησθου βαση νομου 25% ξεχασε να πει πως η μειοση <<25% μονον>> του μησθου σε σχεση με το τελευταιο μηνιατικο του ετους 2012 ειναι εως το τελος του 2016 γιατι απο το 2017 και μετα με τους ειδη υπαρχον νομους θα πληρονομαστε κανονικα με ενιαιο μησθολογιο οποτε νεα μιοση!! ξεχασε να μας πει πως κι εμπρακτα εκτος βεβαια απο τις τηλεοπτικες συνεντευξεις θελει-επυθυμει και πυστευει πως το ενιεο μησθολογιο ειναι λυτροση για τους εργαζομενους της Ο.ΣΥ. γι αυτο αλωστε ζηταει απο τον διευθηνοντα να σεβαστει τον νομο και να μας πληρωσει με ενιεο μησθολογιο!!!
Η)Μηλησε για ειδικο αρθρο που θα καταργουσε την Σ.Σ.Ε. με νεα συμπληρωματικη Σ.Σ.Ε. οποτε ας υπογραψουμε τωρα να κλησω τα ματια στα βληματα κι αργοτερα υπογραφουμε νεα Σ.Σ.Ε. κι αστους αυτους να κοιμουνται τον υπνο του δηκαιου!!!
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΟΣΗ ΤΗΣ ΕΠΥΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΚΝΙΟΙ Η' ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η' ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΝΗΡΑ ΣΚΕΦΤΕΤΕ
Υσχηρηστηκε πως εμεις οι εργαζομενοι τις Ο.ΣΥ. <<ΟΔΗΓΟΙ ΛΕΩΦ. ΟΔΗΓΟΙ ΤΡΟΛΕ'Ι',ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΛΕΩΦ. ΚΑΙ ΤΡΟΛΕ'Ι', ΔΙΟΙΚΙΤΙΚΟΙ>> δεν πρεπει να φοβομαστε απο την μειοση της επυχορηγησεις αφου ο μησθος μας δεν εχει να κανει με τα λεφτα της επυχορηγησεις!!! ΤΑΔΕ ΕΙΠΕ ΣΥΣΟΜΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
Η ΠΡΩΤΑΣΗ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ Γ.Σ. ΓΙΑ ΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΣΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΟΡΟ ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΛΟΙ ΕΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ-ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ- ΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: