Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Περιοδεία κλιμάκιου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή του στη Β΄ Αθήνας Κιούση Γιάννη

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλή τον υποψήφιο βουλευτή στη Β΄ Αθήνας Κιούση Γιάννη περιόδευσε στους χώρους δουλειάς του Α/Σ Ανθούσας.


Στη συζήτηση με τους εργαζόμενους αναδείχτηκε η ανάγκη για δυνατό ΚΚΕ την επόμενη μέρα!...

Η κουβέντα με τους εργαζόμενους εστιάστηκε στο γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη σίγουρη ψήφος υπεράσπισης των συμφερόντων τους!

Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που χρόνια αντιπαλεύει την πολιτική των κυβερνήσεων που στηρίζουν τα συμφέροντα του κεφαλαίου –επιχειρηματιών, τα συμφέροντα δηλαδή της αστικής τάξης. Είναι το κόμμα που δεν αλλάζει θέσεις-απόψεις σαν τα πουκάμισα για να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό.

Αντίθετα του είπε και του λέει την Αλήθεια!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ στον οποίο το ΚΚΕ καλεί σε στράτευση την εργατική τάξη όχι απλά για την κυβερνητική αλλαγή, αλλά για να

ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ!

Η εργατική τάξη να πιστέψει στη δύναμή της και με δυνατό ΚΚΕ στη βουλή και στο λαό στις 26 Γενάρη να υπάρξει ισχυρή Λαϊκή αντιπολίτευση στην κατεύθυνση της ανάκτησης μισθολογικών, εργατικών, ασφαλιστικών δικαιωμάτων που πετσοκόβονται εδώ και έξι χρόνια στο όνομα της καπιταλιστικής κρίσης.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ κάλεσε τους εργαζόμενους να μην εμπιστευτούν την ψήφο τους και την ζωή τους στα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που έχουν την κύρια ευθύνηγια την σημερινή κατάσταση.

Να μην εμπιστευτούνεπίσης<<νεόκοπους σωτήρες>> που θέλουντάχα να αλλάξουν περπατησιά βαδίζοντας όμως στον ίδιο δρόμο που έχει χαράξει η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο.

Κάλεσε τους εργαζόμενους να μην εμπιστευτούν<<ποτάμια>> που ποτίζουν <<ελιές>> περνώντας κάτω από <<γέφυρες>> και που τελικά καταλήγουν σε ελώδη λιμνοθάλασσα για να πνίξουν τα εργατικά συμφέροντα.

Τέλος κατέληξε ότι Δυνατό ΚΚΕ στις 26 Γενάρη σημαίνει Δυνατό Λαό για την αντιμετώπιση της αντιλαϊκής πολιτικής που θα εφαρμοστεί από οποιοδήποτε κόμμα ή συνασπισμό κομμάτων που θα βρεθεί στην κυβέρνηση.





Δεν υπάρχουν σχόλια: