Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Ανακοίνωση - Καταγγελία Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών



Καταγγέλλουμε τη συνεχιζόμενα ανάλγητη τιμωριακού και μνημονιακού χαρακτήρα κακοδιοίκηση της ΣΤΑΣΥ, την ανεκδιήγητη τοποθέτηση στελεχών σε θέσεις που καταφανέστατα είναι ανίκανοι να χειριστούν, με μοναδικό προσόν την πειθήνια υποταγή τους σε υποτιθέμενα «μεγαλοστελέχη» διορισμένα από την προηγούμενη πολιτική ηγεσία που συνεχίζουν απροκάλυπτα το εργασιακό BULLYING με την εφαρμογή του κατάπτυστου και μονομερώς εφαρμοζόμενου πειθαρχικού.

Αν τα στελέχη τα οποία ανέλαβαν θέσεις ευθύνης λειτουργούν με γνώμονα την ικανοποίηση του προσωπικού τους ΕΓΩ και εκτελούν εντολές μνημονιακών καθεστώτων είναι ανάξια και «λίγα» για τις αρμοδιότητες που τους έχουν ανατεθεί, να παραιτηθούν. άμεσα.

Απαιτούμε να σταματήσει οποιαδήποτε δίωξη συναδέλφου καθώς και η έκθεση του σε οποιοδήποτε κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει βλάβες στην υγεία του ειδάλλως θα χρησιμοποιήσουμε κάθε νόμιμο μέσο για την προάσπιση του αναφαίρετου δικαιώματος σε κατάλληλες συνθήκες εργασίας.


Υπενθυμίζουμε σε όσους το έχουν ξεχάσει ότι την εταιρία τη λειτουργούν άνθρωποι και όχι άψυχες μηχανές και ως εκ τούτου οφείλουν να σέβονται και να διαμορφώνουν τις κατάλληλες συνθήκες εργασιακού περιβάλλοντος.

Επειδή ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι ήρθε η ώρα να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να λογοδοτήσουν όλοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση.


Για το ΔΣ .
Ο Πρόεδρος                                         Ο Γενικός Γραμματέας
Σπύρος Ρεβύθης                                             Θανάσης Τζίνης

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: