Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Δημήτρης Γιαννόπουλος η υπεύθυνη και συνειδητή





Δημήτρης Γιαννόπουλος
η υπεύθυνη και συνειδητή.
Μέσα από την όποια επιλογή κάνει ο κάθε ένας , και η κάθε μία , που άλλοι την φανερώνουν και άλλοι την κρατάνε κρυφή, για τους δικούς τους λόγους.
Μέσα από τις πρόσφατες συνδικαλιστικές εκλογές στον χώρο μας , εκλέξαμε συνδικαλιστές , στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ όμως κάποιοι μέσα από ψέματα και πισώπλατα χτυπήματα έδειξαν το αληθινό πρόσωπο τους μετά από τα αποτελέσματα .
Μάθαμε όσοι από εμάς δεν γνωρίζαμε πράγματα που ειπώθηκαν πίσω από την πλάτη μας , και πράγματα και καταστάσεις που ήταν άγνωστα , ανακοινώσεις μέσα από το facebook επαληθεύουν τα όσα γράφω.
<ΦΙΛΟΙ> , που ήξεραν και δεν μίλαγαν, γνωστοί που γνώριζαν αλλά σώπαιναν, ίσως για το καλό μας ίσως για το καλό τους.
Οι ΜΑΣΚΕΣ όμως ανήκουν στους υποκριτές και όχι σε όσους είναι ειλικρινείς και δεν φοβούνται να πουν και να γράψουν την όποια αλήθεια τους.
Πλασαρίστηκε σκόπιμα το επιχείρημα πως <εμείς ψηφίζουμε πρόσωπα> , μέσα από ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ και ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ , πολύ καλό, μα αν ήταν αληθινό.
Τώρα που οι καιροί μας καλούν να πάρουμε θέση, οι ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ- ΟΜΑΔΕΣ- ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ , που φανέρωσαν μέσα από ΔΣ που ούτε καν τα ηχογραφημένα ντοκουμέντα δεν δημοσιοποιούν , ενώ μόνο όσοι είναι παρόντες , γνωρίζουν τι στηρίζουν, τι λένε , αλλά και πως το λένε, όσο το γιατί το λένε............
Α Ν λοιπόν είναι ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ και πέρα από ΜΑΣΚΕΣ , Ιδού Ήγγικεν η ώρα.
Ακομμάτιστοι δήλωναν σε όσους ήταν αφελείς , μάλιστα έλεγαν πως τα κόμματα δεν τους <καλύπτουν> ενώ ποτέ δεν απεμπόλησαν καμία ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ , όσοι ήταν και ΦΑΝΕΡΑ, κομματικοί, αλλά και πιστοί στα ΚΟΜΜΑΤΑ και στις πολιτικές που υπηρετούσαν.
ΜΑΣΚΕΣ λοιπόν που πρέπει να πέσουν ή να διαλέξουν συνειδητά να συνεχίσουν να φορούν, μόνο που ούτε αφελείς , ούτε κουτοπόνηροι, ούτε χρόνος υπάρχει. Και όπως έλεγε και ο Θουκυδίδης ....Οι καιροί ου μενετοί.
ΦΩΣ λοιπόν, ελεύθερα , πάρτε θέση όσοι ήδη δεν το έχετε κάνει !!!!!
Αρκετά με τα παραμύθια περί προσώπων ,( ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ) , και (ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ) το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ είναι ΓΕΓΟΝΟΣ.........!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: