Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΑΤΟΜΙΚΟΣ Φάκελος Κάθε συνάδελφος έχει το δικαίωμα πρόσβασης...



Κάθε συνάδελφος έχει το δικαίωμα πρόσβασης... στα έγγραφα που περιλαμβάνονται στον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ -ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ , ΙΑΤΡΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ, ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ!
Η εταιρεία ζητεί ξανά τους τίτλους σπουδών …γιατί?...τα έχασε-εξαφανίστηκαν….. ?

Η εταιρεία ζητεί τίτλους σπουδών επικυρωμένους ,γιατί? Περί 200-300 εργαζόμενοι θα υποστούν την ταλαιπωρία αυτή, γιατί?

Η εταιρεία ζητεί να κάνουν υπεύθυνη δήλωση για τους τίτλους σπουδών που θα καταθέσουν , γιατί?

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΝΑ ΚΆΝΩ
υπεύθυνη δήλωση για κάτι που έγινε πριν 19 Χρόνια ??

Οι φάκελοι είναι <<διάτρητη ??>> δεν υπάρχει εξωτερικός φάκελος??, όπου εκεί αναγράφονται τα εισερχόμενα –εξερχόμενα έγγραφα, ο αριθμός πρωτοκόλλου του έγγραφου, η ημερομηνία αυτού και η αρχή εκδόσεως αυτού….κ.α….άρα, μπορώ να πάρω και να βάλω ότι θέλω μέσα σε ένα φάκελο???

ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΟΠΟΙΟΣΔΉΠΟΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ.. ΑΛΛΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ??

Ξέρουν τι είναι η έκθεση εγχείρησης ??

Υπάρχει Απάτη – Υπεξαίρεση εγγράφων……??

ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ
Άρθρο 1
Καµιά ποινή χωρίς νόµο

Ποινή δεν επιβάλλεται παρά µόνο για τις πράξεις εκείνες για τις οποίες ο νόµος την είχε ρητά ορίσει πριν από την τέλεσή τους

. Άρθρο 2
Αναδροµική ισχύς του ηπιότερου νόµου

1. Αν από την τέλεση της πράξης έως την αµετάκλητη εκδίκασή της ίσχυσαν δύο ή περισσότεροι νόµοι, εφαρµόζεται αυτός που περιέχει τις ευµενέστερες για τον κατηγορούµενο διατάξεις.

2. Αν µεταγενέστερος νόµος χαρακτήρισε την πράξη όχι αξιόποινη παύει και η εκτέλεση της ποινής που επιβλήθηκε καθώς και τα ποινικά επακόλουθά της.

ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΑΡΘΡΟ ΕΒΔΟΜΟ


3.Επίσης πρέπει να υποβάλλεται υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/85, η οποία πρέπει να περιέχει τα στοιχεία ταυτότητας, τον αριθμό φορολογικού μητρώου, την ακριβή διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου, φωτοτυπία της αστυνομικής του ταυτότητας και να βεβαιώνεται η ακρίβεια των όσων δηλώθησαν. Ψευδείς δηλώσεις ή απόκρυψη στοιχείων, κατά την πρόσληψη θεωρούνται σοβαρά παραπτώματα για τα οποία δικαιολογείται η καταγγελία της σύμβασης εργασίας, οποτεδήποτε κι αν διαπιστωθούν, χωρίς καταβολή αποζημίωσης.

Προσεχώς

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ..Η Αρχή της χρηστής διοίκησης….. ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ..κ.α

Δεν υπάρχουν σχόλια: