Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Νέες απολύσεις συναδέλφων μας.





Προς

Πρόεδρο - Λ. Σκούλο
Γραμματέα - Κ. Σιορίκη
Κοινοποίηση
Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Θέμα: Νέες απολύσεις συναδέλφων μας.

Έπειτα από ενημέρωση που είχαμε στην ΟΣΥ, πληροφορηθήκαμε ότι επίκεινται άμεσα απολύσεις εργαζομένων, με την αιτιολογία των παραποιημένων πιστοποιητικών πρόσληψης.
Αναρωτιόμαστε αν εσείς δεν το γνωρίζετε, αν υπάρχει μέλος του Διοικητικού μας Συμβουλίου που να μην το γνωρίζει και εν τέλει τι κάνουμε γι αυτό. Εμείς ζητάμε την άμεση σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Στην κατάσταση που έχει περιέλθει η εταιρεία, ένας νέος κύκλος απολύσεων θα είναι η χαριστική βολή για την βιωσιμότητα της.
Οι συνάδελφοι μας καθημερινά δίνουν υπεράνθρωπο αγώνα για να παραχθεί το συγκοινωνιακό έργο. Μεταξύ αυτών και οι υπό απόλυση! Παρόλο τον αγώνα όμως, αυτό βρίσκεται σε οριακό σημείο. Τα δημοσιεύματα για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι συμπολίτες μας επιβάτες, είναι ένα σχεδόν καθημερινό φαινόμενο που θα επιδεινωθεί δραματικά με την εφαρμογή του θερινού προγράμματος 2.
Οι εξωπραγματικοί χρόνοι διαδρομής, οι ανεπάνδρωτες βάρδιες, οι δεκάδες χιλιάδες αναπαύσεις και άδειες που μας οφείλει η ΟΣΥ, είναι επίσης αδιάψευστοι μάρτυρες των παραπάνω.
Δεν πρέπει να ανεχθούμε ξανά καμία απόλυση συναδέλφων, αντίθετα πρέπει να γίνουν άμεσα οι αναγκαίες προσλήψεις.
Η δε αιτιολογία απόλυσης αποτελεί ξεκάθαρη πρόφαση, διότι οι συνάδελφοι μας που απολύθηκαν προ διετίας ενώ το κενό τους αποτυπώνεται καθημερινά στην εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου, αυτοί ποτέ δεν αντικαταστάθηκαν είτε από επιλαχόντες, είτε από νέες προσλήψεις, ώστε να αποκατασταθεί μέρος τις υποτιθέμενης δικαιοσύνης, γιατί δίκαιο θα ήταν να αποδοθούν ευθύνες στο σύνολο αυτών που μετείχαν και ενδεχομένως προωθούσαν, ίσως και επ' αμοιβή, τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Παναγιώτης Σκοκέας – Χρήστος Τόλιας

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΣΥ – ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΥΛΗ


ΑΥΤΟΣ ΑΠΕΛΥΣΕ ΤΟΥΣ 150 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ 2014




ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ










Δεν υπάρχουν σχόλια: