Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Το προεδρείο έγινε, ήταν μια προμελετημένη απόφαση του ΣΑΚ-Σ από την νύχτα των εκλογών.


Μια από τα ίδια με εναλλαγή μόνο του γραμματέα από την παράταξη ΕΝΑΝ.
Το καινούργιο της υπόθεσης, είναι ότι καταπατήθηκε το εθιμοτυπικό που μέχρι τώρα λειτουργούσε ενωτικά για όλες τις παρατάξεις και γινόταν μια σύνθεση αντιπροσωπευτική, αναλογική.

Για πρώτη φορά στην ιστορία έγινε αυτό, με ευθύνη του ΣΑΚ-Κ, αλλά και συνυπεύθυνους τους βολικούς άβουλους των παρατάξεων της ΔΑΚΕ και των συνεργαζομένων της ΠΑΣΚΕ.

Με ευθύνη του ΣΑΚ-Σ και του πλειοψηφόν συμβούλου του, με την << γελοία>> δικαιολογία ότι δεν εμπιστεύονται την παράταξη μας, παρέκαμψαν τα εσκαμμένα και αυτοδιορίστηκαν . Γιατί άραγε ; Τι παιχνίδι παίζουν και δεν μας θέλουν μέσα στο προεδρείο?



Οι δε άλλοι συμπράττοντες συνδυασμοί και συνεργαζόμενοι της πρώην ΠΑΣΚΕ, έχουν ενημερώσει της συνδικαλιστικές τους παρατάξεις?

Η συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ τι λέει για τους χειρισμούς του ΣΑΚ-Σ που αυτοδιαφημίζεται για τις σχέσεις των μελών του με υπουργό εν ενεργεία ?

Συμφωνεί με των αποκλεισμό δημοκρατικά εκλεγμένων αντιπροσώπων?

Επίσης η ΔΑΚΕ έχει εγκαταλείψει την θέση της που λέει αναλογικό αντιπροσωπευτικό και δια παραταξιακό προεδρείο?

Σε επανειλημμένες ερωτήσεις του πλειωψηφόν συμβούλου μας Γ.Γιολδαση (διότι αυτός διεκδικούσε την γραμματεία) η απάντηση ήταν ότι δεν έχουν κάποια προσωπική μομφή αλλά η παράταξη είναι αφερέγγυα, δηλαδή όλοι εμείς και εσείς που μας εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας, είμαστε αφερέγγυοι κατά των κύριο Ξυδακη.

Μας πρότειναν βέβαια να αναλάβουμε το ταμείο <<λέγοντας ότι είναι ελεγχόμενη θέση>> στα λεφτά είμαστε φερέγγιοι στα χαρτιά όμως όχι.

Εμείς όμως προτιμήσαμε να απέχουμε της στημένης διαδικασίας τους και να τους παραδώσουμε στην δική σας κρίση και μομφή για τα πεπραγμένα τους. Όμως θέλουμε να είμαστε ανεξέλεγκτοι δημοκράτες και παρατρεχάμενοι κανενός Προέδρου.

Οι καρέκλες που μοιράστηκαν στους συνήθεις υπόπτους από εδώ και πέρα θα είναι ηλεκτρικές, κανένας μας δεν δέχεται την σπίλωση της υπόληψης του, για κανέναν λόγο και σας καλούμε να βοηθήσετε στων αγώνα μας εναντίων του καρεκλοκενταυρισμού.

Τέρμα πια τα παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων ,τέρμα στον εκβιασμό των αδειών και του Πάσχα . Γιατί ελαφρά την καρδία όλοι εκτός τις ΔΑΣ συμφώνησαν ? Πως μοίρασαν την πίτα?

Οι καρέκλες των υποψηφίων μας και των εκλεγμένων είναι τα σπασμένα καθίσματα των τρόλεϊ και από εκεί θα δώσουμε των αγώνα μας. Αρκετά ποια με τα δρομολόγια τις μισής ανάσας ,δεν έχετε δικαίωμα να μας στερήσετε την υγεία μας με την απραξία σας

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: