Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

‎Apostolis Kasimeris‎ προς ... από την θέση του οδηγού!!!




Χθες τα ξημερώματα, είχαμε κρούσμα δράσης «απεργοσπαστικού» μηχανισμού απο την διοίκηση του Α/Σ ελληνικού. 5 οδηγοί, αφαίρεσαν ισάριθμα αρθρωτά λεωφορεία απο την δύναμη της Υπ/νσης κίνησης ελληνικού και τα οδήγησαν οπως αναφέρει ψευδώς και το έγγραφο βλαβών και αντικαταστάσεων, για ενισχυτικά στην Λ/Γ 304, στην οποία ομως δεν εργάστηκαν! Οδηγήθηκαν στο Α/Σ Ανθούσας οπως διαπιστώθηκε αρκετές ώρες αργότερα.

Στο έντυπο οπως βλέπετε, δεν αναφέρονται μητρώα οδηγών ούτε λοιπά στοιχεία οπως ώρα έναρξης βάρδιας κλπ. 
Απο τον φύλακα της πύλης διαπιστώθηκε οτι η έξοδος έγινε μαζικά στις 04:15. Τα στοιχεία στο έντυπο συμπληρώθηκαν απο τμηματάρχη της Υπ/νσης κίνησης ο οποίος ήρθε εκτάκτως εκεινη τη μέρα στις 04:00 για «δουλειά». 
Η συμπλήρωση έγινε απο τον τμηματάρχη κρυφά απο τον σταθμάρχη βάρδιας που είναι εντεταλμένος για την στελέχωση βαρδιών και την αντικατάσταση λεωφορειων με βλάβη. 

Θα πρέπει να εξεταστεί απο τις διοίκησεις των σωματείων πως έδρασε ο μηχανισμός απεργοσπασίας και με ποίου εντολές και σχέδιο. 
Εάν ισχύει η πληροφορία οτι στο κονβόι αρπαγής των λεωφορείων συμμετείχαν και οδηγοί του ιδιώτη Πράπα που εχει αναλάβει την μεταφορά λεωφορειων στην χωματερή του θριασείου 
καταλαβαίνετε οτι μιλάμε για εποχές ´92 με νοικοκυραίους και παρακρατικές πρακτικές. Η διοίκηση με την συνεργασία πλέον των συριζαίικων συνδικαλιστικών παρατάξεων του χώρου, οργανώνει απεργοσπασίες. Οι διοικήσεις των σωματείων απλώς παρακολουθούν το λουκέτο και ειναι ανήμπορες να προστατέψουν τα μέλη τους και την περιουσία της εταιρείας απο τους εκκαθαριστές της  κυβέρνησης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: