Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Σχετικα με την απελευθεροση Μ.Μ.Μ

Σχετικά με την συμπεριφορά τον οδηγών σε οποιοδήποτε απόφαση της εταιρίας μας,δεν πρεπει να έχουμε  κομματικά ,συνδικαλιστικά, `η προσωπικά κριτήρια !

Και εξηγούμε ναι, και εγώ έχω ακούσει,(με κάθε επιφύλαξη) για την απελευθέρωση των ΜΜΜ το 2019 από διάφορους φίλους και συναδέλφους, και θα ιδιωτικοποιηθούν τα ΜΜΜ.

Ένταξη οι κακές κυβερνήσεις, τα κακά κομματα, οι άχρηστοι συνδικαλιστες,δεν μπόρεσαν να το ανατρέψουν και να υπερασπιστούν τα εργασιακά μας, δικαιώματα (εάν υπήρχαν) 

Εμείς τι κάνουμε συνάδελφοι, πάμε και ψυφιζουμε οποιον μας υποσχεθουν περυσοτερα, αρκει μεσα σε αυτα που μας υποσχοντε να περιελαμβανοντε κα τα δικα μας θελω.        

Τα κατάλοιπα της κακής διαπαιδαγωγησης σε πολλούς ανθρώπους εμφανίζονται και σε μεγαλύτερη ηλικία,

Και εξηγουμε, σε πολλούς ανθρώπους η μαμά τους για να τους υποχρεώσει να κάνουν αυτό που αυτή ήθελε στις παιδικές τους ηλικίες συχνά έλεγε τις εξής φράσεις

Εάν δεν φας το φαΐ σου θα φωνάξω τον μπαμπούλα

Εάν δεν σταματήσεις να κλαις θα φωνάξω τον μπαμπούλα

Εάν δεν κοιμηθείς θα φωνάξω τον μπαμπούλα (όπου μπαμπούλας ιδιώτες) το ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ.- ΜΕΤΑ- ΑΝΕΛ και που αυτά τα άτομα << απειλούν με ιδιωτικοποίηση >> είναι πολιτικά τους μέλη και στους χώρους εργασίας μας πολλές φορές θέτουν υποψηφιότητα με τους πολιτικούς συνδυασμούς που τους αντιπροσωπευουν έχουν ψηφίσει νομοσχέδιο όπου από το 2019 απελευθερωνονται τα ΜΜΜ!!!!!!!!

Ο Άνθρωπος ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΜΆΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ ΟΥΤΕ Ιδιώτες ΟΎΤΕ ΤΊΠΟΤΑ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: