Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018


Ο χρήστης Η Εποχή της Απεργίας ΟΣΥ ΑΕ κοινοποίησε μια φωτογραφία.

Δ.Σ. 1-11-2018 ΘΈΜΑ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

ΤΟ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΕ ΚΑΙ ΉΤΑΝ ΠΑΡΌΝ....

Ο ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ ΕΛΕΓΕ ΑΝΑΛΗΘΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ , ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ.. ..
ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ TAKTIKH ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ..

ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΑΙ...


ΑΡΑ , ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ,ΟΙ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΤΙΑ... Τι δεν καταλαβαίνεις; Τι δεν καταλαβαίνεις;

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ (ΟΑΣΑ)

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


ΑΡΘΡΟ 19 : Η Γενική Συνέλευση των μελών είναι το ανώτατο όργανο του Συνδικάτου, εκφράζει τη βούληση των μελών, με δικαίωμα να αποφασίζει για κάθε θέμα που αφορά το Συνδικάτο δεσμεύοντας με τις αποφάσεις της και απόντα ή διαφωνούντα μέλη.
Η Γενική Συνέλευση έχει την εποπτεία και τον έλεγχο των οργάνων της Διοίκησης και έχει το δικαίωμα οποτεδήποτε να παύσει αυτά, εάν αποδεδειγμένα υπάρχει σπουδαίος λόγος, ή αποδεικνύεται παράβαση των καθηκόντων αυτών.
Η Γενική Συνέλευση διακρίνεται σε Τακτική και Έκτακτη.
Η Γενική Συνέλευση, συγκαλείται από το Διοικητικό Συμβούλιο, τακτικά μία (1) φορά το χρόνο και μέσα στο πρώτο τρίμηνο από τη λήξη της διαχειριστικής χρήσης και έκτακτα όταν το Δ.Σ. κρίνει τούτο αναγκαίο διότι επιβάλλεται από συμφέρον του Συνδικάτου, ή ζητηθεί εγγράφως από το 1/20 τουλάχιστον των ταμειακώς εντάξει μελών του Συνδικάτου με έγγραφη αίτησή τους στο Δ.Σ., στην οποία πρέπει να αναγράφονται τα προς συζήτηση θέματα. 
Στην τελευταία αυτή περίπτωση, το Διοικητικό Συμβούλιο υποχρεούται να συγκαλέσει τη Γενική Συνέλευση μέσα σε δέκα (10) ημέρες από την υποβολή της αίτησης και αναγράφει στην ημερήσια διάταξη τα θέματα για τα οποία ζητήθηκε η σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης.

Είμαστε περί 3.600 μέλη το 1/20 ....θέλει ΠΕΡΊ 180 υπογραφές για Έκτακτη. Γ.Σ...
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: