Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Εντατικοί έλεγχοι της αστυνομίας στις λεωφ. γραμμές Α10 - Β10 και 735 μετά την επιστολή του Συνδικάτου στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Μετά την επιστολή του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Μεταφορών από σήμερα το πρωί κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται στους Αγίους Αναργύρους (στο 301 στρατιωτικό εργοστάσιο) και ελέγχει τα διερχόμενα λεωφορεία για άσκοπες μετακινήσεις και υπεράριθμους επιβάτες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεωφ. γραμμές Α10 - Β10 και 735.
Συγκεκριμένα το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ είχε αιτηθεί την αύξηση των ελέγχων σε λεωφορειακές γραμμές που παρατηρείται αυξημένη κίνηση επιβατών, με ιδιαίτερη έμφαση όμως στις λεωφορειακές γραμμές του Δήμου Αχαρναί Α10, Β10 και Δήμου Φυλής 735.




Στην επιστολή του, που απευθύνονταν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Μεταφορών με κοινοποίηση προς τις Διοικήσεις ΟΑΣΑ & ΟΣΥ είχε προτείνει τα εξής :

Αύξηση των ελέγχων στις λεωφορειακές γραμμές από τα αστυνομικά όργανα
Ενίσχυση των ανωτέρω λεωφορειακών γραμμών προς αποφυγή συνωστισμού και διασποράς του ιού
Απόλυτη συνεργασία των αστυνομικών οργάνων με τους εργαζόμενους - οδηγούς κατά την διαδικασία ενημέρωσης και αντιμετώπισης υπεράριθμων επιβατών (έχουμε περιπτώσεις οδηγών οι οποίοι καλούν την αστυνομία λόγω υπεράριθμων επιβατών αλλά δεν βρίσκουν την ανταπόκριση που επιβάλλεται)
Εξαγγελία σαφών οδηγιών προς τους οδηγούς των λεωφορειακών γραμμών προς αντιμετώπιση των υπεράριθμων επιβατών



Δεν υπάρχουν σχόλια: