Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Bill Katropoylos ΕΛΕΟΣ ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ


 ΕΛΕΟΣ ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ..
ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ


ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

αυτά τα έχω γράψει από τα τέλη 2017 και αρχές 2018 διάβασε τα στην σελίδα μου ..στον δικηγόρο που κανονίζαμε δεν ήσουν πότε εκεί ..ΜΕΤΑ για τα απόγραφα-δικεσ βρεθήκατε ..

Τον βρήκαν ΑΥΤΟΙ και 2 χρονιά δεν είχαν κάνει τίποτε!!!, αρχές του 2018 πήγα εγώ κανόνισα άλλα ποσοστά και έδωσα και χαρτιά-αποφάσεις δικων και έφερα και τα τρόλεϊ εκει..τα συμφωνητικά με τα ΝΕΑ ποσοστά του δικηγόρου ΤΑ ΕΧΟΥΝ ??

ΕΔΩ ΔΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ
https://www.facebook.com/EEpocheTesApergeiasOsyAe/?ref=bookmarks
Vasilis Kalatzis

Επειδή η κατάσταση έχει αρχίσει να βρωμάει και αρκετοί προσπαθούν να κάνουν τους κάμποσους, όσον αφορά την υπόθεση με το δικηγορικό γραφείο Τσαντης Αρβανίτης και Συνεργάτες έχω να σας πω τα εξής :
Η ιστορία ξεκίνησε από τον συνάδελφο Βουδούρη Δημήτρη από το Αμαξοστάσιο του Βοτανικου, που με κάποιους φίλους, τον Δήμο, τον Αντώνη τον Μάκη και άλλους, ξεκίνησαν το ψάξιμο για την εύρεση δεύτερου δικηγορικού γραφείου γιατί η πρώτη προσπάθεια είχε πέσει στο κενό.
Οι περισσότεροι από εσάς τους λέγατε γραφικούς.
Όταν γνώρισα εγώ τον Βουδούρη και τον Αρβανίτη, που ανέλαβε την υπόθεση, κατάλαβα πως γίνεται σωστή δουλειά και προσπάθησα, όπως όλοι σε αυτήν την ομάδα, να ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας για την νέα επιλογή που είχαν.
Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους σας.
Τώρα, δυστυχώς, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να αποκομίσουν οφέλη, πάνω στις πλάτες άλλων.
Συνάδελφοι, οι οποίοι ουδέποτε εμφανίστηκαν στις δεκάδες συναντήσεις που κάναμε στο γραφείο του Αρβανίτη και που αυτός που τις οργάνωνε και μας καλούσε ήταν αυτός που δεν ακούγεται καθόλου....
Δημήτρη Βουδούρη νάσαι καλά ρε φιλαράκι....
Άστους να λειτουργούν σαν παράσιτα, εμείς πάμε για άλλα....
ποια άλλα , από ποιον τα μαθαίνετε..ελεοσ.. έβγαζα στο fb όλοι τα έβλεπαν και έβλεπαν τι έλεγαν για μένα..τελικά τούς έβγαλα.<<.ηλίθιους>> το πόσο και τι κάνω δεν πρέπει να το ξέρουν..τώρα έμαθαν και έτρεξαν να προλάβουν να πουν πάρτε τα εξοφλητικά να τρέξουμε να δείξουμε..τελικά ξεχάσαν ότι θέλει εργασιακή εικόνα ..και κάτι άλλο.. εξοφλητικά κάθε μήνα ξεχωριστά ήθελε και το κανόνισα με τα κεντρικά...αυτό για τις νέες -άλλες αγωγές..

Δεν υπάρχουν σχόλια: