Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Συνέντευξη του προέδρου του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ στο skai 100.3 fm



Ο Κώστας Σιορίκης, πρόεδρος των Εργαζομένων στο Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ μιλάει στο skai 100.3 fm στην εκπομπή «Στιγμιότυπα» με τον Βασίλη Κουφόπουλο

Μαχητικός και ορμητικός χαρακτηρίστηκε ο πρόεδρος του Συνδικάτου από τον δημοσιογράφο Βασίλη Κουφόπουλο, καθώς στην ομιλία του υπήρχε αναφορά σε οδηγούς που βγαίνουν στην εκπομπή του και αυτοχαρακτηρίζονται ως «εκπρόσωποι των εργαζομένων» ενώ είναι γνωστό ότι δεν έχουν καν, ως συνδυασμός, συμμετάσχει σε καμία εκλογική διαδικασία κάποιου σωματείου.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος « ...εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους, δεν έχουν καμία θεσμική ιδιότητα, παραπληροφορούν το επιβατικό κοινό ... χρησιμοποιούν την πανδημία μόνο και μόνο να πλήξουν το Συνδικάτο ... » συνεχίζοντας ανέφερε « ...μπερδεύουν την απεντόμωση με την απολύμανση ...».

Ενώ στο τέλος της συνέντευξης επανέρχεται ο πρόεδρος αναφορικά για τους συγκεκριμένους οδηγούς ότι, «οι πρακτικές που αντιγράφουν έχουν καταδικαστεί τόσο από συναδέλφους μας αλλά και όσο και από το Συνδικάτο, και οι εμπνευστές τους να ξέρετε που υπήρξαν συνδικαλιστές, σκόρπισαν ή μετακόμισαν στο εξωτερικό ...»



Δεν υπάρχουν σχόλια: