Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Παραδοχή απο Πορτοσάλτε και Πρόεδρο τεχνικών ΟΣΥ όσων καταγγείλαμε στις 12/3


 Αστείες δικαιολογίες με απειλές κατά της ΑΠ. (Βίντεο με ηχητικό)

Αμετανόητοι ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Αρης Πορτοσάλτε με τον Πρόεδρο του σωματείου τεχνικών ΟΣΥ Απόστολο Ραυτόπουλο εκστομίζουν απειλές κατά της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΕΘΕΛ έπειτα απο το άρθρο που δημοσιεύσαμε τη περασμένη Παρασκευή και αποκαλύπταμε την διαδρομή που ακολουθήθηκε μέχρι να φτάσουμε στη τροπολογία που ανοίγει δρόμο για αγορά δια αναθέσεως μηχανημάτων καθαρισμού αέρα για το εσωτερικό των λεωφορείων και τρόλεϊ. https://anexapar.wordpress.com/2021/03/12/κύριε-καραμανλή-υπάρχει-διοίκηση-στι/

Κανείς δεν αμφισβητεί τη χρησιμότητα αυτών των μηχανημάτων, πόσο μάλλον εμείς της ΑΠ όταν δημοσιεύσαμε το περασμένο Νοέμβρη σχετικό βίντεο απο την τοποθέτηση τους σε λεωφορεία της πόλης του Λονδίνου. Ανεξάρτητα όμως απο τη πανδημία και την ανάγκη για την αντιμετώπισή της πρέπει να τηρούνται κανόνες και «αποστάσεις» μεταξύ των διοικήσεων με συνδικαλιστές και υπουργών με μεγαλοδημοσιογράφους. Δυστυχώς η έπαρση της εξουσίας σε συνδυασμό με τον μιθριδατισμό που χαρακτηρίζει τη κοινωνία, τους έχουν «μπολιάσει» σε τέτοιο βαθμό που να πιστεύουν ότι βρίσκονται υπεράνω κριτικής και σε καθεστώς ασυλίας κάτι που θα διαπιστώσετε απο τα ίδια τους τα λεγόμενα.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ θα καταγγείλει και επίσημα τα όσα ακούστηκαν.
Δεν θα αφήσει να γίνουν ρουτίνα αυτές οι «κοινές έξοδοι για επιδείξεις προϊόντων σε εμπόρους». Η προμήθεια προϊόντων σε μια δημόσια εταιρεία είναι ειδική διαδικασία και έχει περιγράφει με νόμο.
Θα το κάνει όχι για να προφυλάξει αυτούς που δεν έχουν κόκκινες γραμμές με τις διοικήσεις. Αυτοί είναι απτόητοι εδώ και χρόνια. Τους πληρώσαμε και συνεχίζουμε να τους πληρώνουμε ακριβά!
Πρέπει να προφυλάξει το θεσμό του συνδικαλισμού όπως έκανε πάντα ακόμη και όταν οι διοικήσεις επιχειρούσαν να χαρτζιλικώσουν τα σωματεία και κανείς δεν έπαιρνε χαμπάρι τι συνέβαινε (Μάιος 2013 Πλασματικά νυχτερινά).
https://anexapar.wordpress.com/2015/06/19/πλασματικα-νυχτερινα-1052013/
Στο τέλος του ηχητικού που είναι εμπλουτισμένο με μερικά χιουμοριστικά στοιχεία που βγαίνουν αναγκαστικά απο το «θεατράλε» τόνο των δύο φίλων και παλαιών συναδέλφων στο Σκάϊ (Πορτοσάλτε και Ραυτόπουλου) γίνεται συκοφαντική επίθεση απο το Πρόεδρο των Τεχνικών εναντίον της ΑΠ προσπαθώντας να συνδέσει στελέχη της με «ιδιοκτησίες» και νοικοκυραίους το ‘92. Τους καλούμε να εμφανίσουν στοιχεία για να στηρίξουν την αθλιότητα που πυκνά συχνά επαναλαμβάνουν. Μέχρι τότε συνεχίζουν να είναι άθλιοι συκοφάντες. Ας ενημερώσουν όμως το κλάδο και ποιοι «ομόσταβλοι» τους έκαναν αίτηση για να γίνουν «νοικοκυραίοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: