Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

ΟΣΥ: Αναζητούνται οδηγοί μέχρι 1,60 cm ύψος!


 

Εγώ θα σας καταθέσω την παρατήρηση που καταγράφηκε  σε  όλα τα  καινούργια ηλεκτρικά λεωφορεία που έφεραν για δοκιμή.  ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα λεωφορεία που ήρθαν για δοκιμή ήταν αδύνατον να καθίσει οδηγός με ύψος πάνω από 1,60 cm . Δεν φταίει το κάθισμα αλλά η κάκιστη σχεδίαση της καμπίνας του οδηγού . Στο πιο ακριβό - σε τιμή - που ήρθε για δοκιμή υπήρχε ο χώρος και η δυνατότητα μετακίνησης της θέσης του οδηγού και έτσι το πρόβλημα λύνεται . Σε όλα τα άλλα όμως  - τα φτηνιάρικα που διαφημίζονται κατά κόρον - δεν γίνεται καμία διόρθωση και είναι ακατάλληλα για οδήγηση . Εαν δείτε το πρώτο video που κυκλοφόρησε για διαφημιστικούς λόγους  με τον οδηγάρα που το δοκίμασε θα παρατηρήσετε πως όταν τον ρωτά ο «δημοσιογράφος» και το πλάνο είναι πάνω του, ο οδηγός παίζει κουτουλιές με το μπουφάν του που πέφτει σχεδόν μπροστά στα μάτια του !!! Και για να τελειώνουμε . Τα ευρωπαϊκά οχήματα σχεδιάστηκαν για ευρωπαίους και τα ασιατικά για ασιάτες . Δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει αυτό αλλά αυτά διαπίστωσαν όλοι οι οδηγοί με τα λεωφορεία που έφεραν για δοκιμή


Apostolis Kasimeris 

Παρακαλείται ο υπουργός κος Καραμανλής να μεριμνήσει ώστε τα λεωφορεία leasing που χρησιμοποιεί η ΟΣΥ για να εκτελέσει συγκοινωνιακό έργο να μπορούν να οδηγηθούν απο άτομα ύψους πάνω του 1,60. 

Είναι απαράδεκτο οι μαντράδες που έφεραν τα «μπιρ-παρά» λεωφορεία να …«ζητάνε και τα ρέστα» γιατί τα λεωφορεία τους είναι μέσα στα γκαράζ και δε χρησιμοποιούνται στη κίνηση για να τα κονομάνε, λόγω του ότι η ΟΣΥ δε προσελάμβανε οδηγούς-ίνες ορισμένου ύψους. 

Εκεί μας φτάσανε συνάδελφοι να δημιουργούνται λίστες με προσωπικό κάτω του 1,60 που θα χειρίζονται ορισμένο τύπο λεωφορείων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: