Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΚΟΜΙΣΤΡΟΥ

Σήμερα το πρωί 8/6/18 κατόπιν της χθεσινής απόφασης του συντονιστικού, όλα τα σωματεία της ΟΣΥ επισκέφθηκαν το ΚΕΚ στα κεντρικά, όπου διεξάγεται το εν λόγω σεμινάριο.
 Ανταλλάξαμε απόψεις με τους συναδέλφους, υπήρξαν έντονοι διάλογοι με το διευθύνοντα κο Γλυκό, δηλώσαμε με σαφήνεια την πλήρη διαφωνία μας με την όλη διαδικασία και διακόψαμε το σεμινάριο, ζητώντας ευγενικά από τους εργαζόμενους της ιδιωτικής εταιρείας που το διενεργεί, να αποχωρήσουν.


Λόγω τεχνικού προβλήματος δεν γράφτηκε ο εξής διάλογος. Όταν οι εργαζόμενοι παραπονέθηκαν, πως θα κινδυνεύουν από προπηλακισμούς, λόγω του κλίματος που ο κος Σπίρτζης έχει καλλιεργήσει σχετικά με τους ελεγκτές και με το πώς τους έχει χαρακτηρίσει, ο κος Γλυκός είπε πως δεν θα γίνεται ουσιαστικός έλεγχος, αλλά η παρουσία των συναδέλφων θα είναι απλά αποτρεπτική για την εισιτηριοδιαφυγή...

Σκούλος : Οι συνάδελφοι θα φορούν καρτέλα ελεγκτή ?
Γλυκός : Βεβαίως θα είναι απαραίτητη !
Σκούλος : Τότε, σας πληροφορώ διευθύνοντα, πως ο ξυλοδαρμός τους είναι σίγουρος και για μία ακόμα φορά σας ζητώ, να διακοπεί άμεσα αυτή η κωμωδία. Και είμαι σίγουρος, πως πολύ σύντομα θα τους επισκεφθεί στα σπίτια τους ο Ρουβικώνας...…..






Δεν υπάρχουν σχόλια: