Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Αυτή είναι η αλήθεια για τον οδηγό της ΕΘΕΛ που εργάζεται στην Αυστραλία

Επειδή όλοι νομίζουν ότι  έκανε την τύχη του... τα πράγματα στην Αυστραλία είναι πολύ ζόρικα!


O Xρήστος Γαζής εργαζόταν ως οδηγός λεωφορείου στην ΕΘΕΛ και έπαιρνε ένα μισθό 900 ευρώ, έφυγε στην Αυστραλία για να κάνει την ίδια δουλειά και παίρνει 4.000 δολάρια τον μήνα...


Τα πράγματα στην Αυστραλία είναι πολύ ζόρικα λέιε ο Xρήστος

«Για να καταλάβετε το ενοίκιο μόνο μπορεί να φτάσει τα 1.500 - 2.000 δολάρια τον μήνα αναλόγως με ποια περιοχή μένεις.» σημείωσε ο συνάδελφος προσθέτοντας πως...

«Η ζωή στην Αυστραλία έχει ακριβύνει πολύ. Αλλά θα το προσπαθήσω πολύ. Εδώ είναι κράτος, υπάρχει οργάνωση.

Δεν μπορεί δυστυχώς να συγκριθεί με την Ελλάδα».

«Βλέπεις παιδιά σπουδαγμένα να έρχονται στην Αυστραλία και να δουλεύουν σε πόστα που δεν έχουν καμία σχέση με τα πτυχία τους.

Εργάζονται π.χ. ως σερβιτόροι. Είναι στενάχωρο» σημείωσε τονίζοντας πως ακόμα και για αυτόν που έχει την αυστραλιανή υπηκοότητα, ήταν δύσκολοι οι πρώτοι δύο μήνες, μέχρι δηλαδή να κάνει τις επαφές του, να στείλει βιογραφικά. «Αν δεν τρέξεις δεν υπάρχει περίπτωση να σε βοηθήσει κανείς.»

Υ.Γ. Το etheldrivers Επικοινώνησε με την Πόπη Τσαμπανίδου  για να παρουσιάσει το θέμα βγάζοντας ζωντανά στην εκπομπή της  Live U,  τον  συνάδελφο Xρήστο Γαζή ώστε να μας πει τα πράγματα με το όνομα τους...!!!

Και ΔΕΝ λέει ότι "έχει... την καλύτερη δουλειά στον κόσμο"...... όπως το παρουσίασε το site ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ    και...  το αναδημοσίευσαν και άλλα blogs του χώρου μας… ΧΩΡΙΣ να ψάξουν το θέμα για την πραγματική αλήθεια...  για το πως είναι η ζωή στην Αυστραλία!

Δείτε το βίντεο απο την εκπομπή Live U με την Πόπη Τσαπανίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: