Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Αυτή είναι η αναφορά της ΝΤΡΟΠΗΣ…. σε συνάδελφο οδηγό!


Απίστευτο και όμως αληθινό!!!!!
Η μαζεύτε... τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ του Α/Σ ΑΝΘΟΥΣΑΣ "ΤΩΡΑ"… η αρχίζουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους από ΑΥΡΙΟ κιόλας!....

Και όμως έκαναν αναφορά σε συνάδελφο για την δημοσίευση φωτογραφιών στο internet!!!!!!...
Η δημοσίευση φωτογραφιών του λεωφορείου στο internet και συγκεκριμένα στο προφίλ του συνάδελφου στοfacebook Χρήστου Τόλια και φυσικά το αναρτήσαμε και στοetheldrivers.blogspot.com, στάθηκε αφορμή για να του κάνουν αναφορά και να τον καλέσουν σε απολογία!
Το etheldrivers.blogspot.com δημοσίευσε φωτογραφίες του συγκεκριμένου λεωφορείου ύστερα από e-mail του συναδέλφου Χρήστου Τόλια για το πρόβλημα το όποιο αντιμετώπιζε στο λεωφορείο, που του είχε δοθεί για την πραγματοποίηση των δρομολόγιων του!
Με μεγάλη έκπληξη για εμάς… χθες μας έστειλε στο e-mail μας την ΑΝΑΦΟΡΑ του από την Ο.ΣΥ Α.Ε.!
Απίστευτο και όμως αληθινό!!!!!



Αυτά συνέβησαν σε έναν οδηγό ο οποίος όπως ΟΛΟΙ μας, βάζουμε πλάτη για να γίνει η συγκοινωνία όσο καλύτερη μπορεί και να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες μας με όσο το δυνατό καλύτερο τρόπο!
Το e-mail του Χρήστου Τόλια το πήραμε από χθες….. ΔΕΝ το δημοσιεύσαμε όμως αμέσως … για να κάνουμε την ερευνά μας….

Λοιπόν σας πληροφορούμε ότι ο συνάδελφος Χρήστος Τόλιας είναι από τους καλύτερους οδηγούς του αμαξοστασίου της Ανθούσας ο οποίος στην κυριολεξία βάζει "ΠΛΑΤΗ" στην εταιρία και κατ’ επέκταση στην εξυπηρέτηση των επιβατών μας!
Το αίσχος του προϊσταμένου...
Τώρα η αναφορά που του έγινε από προϊστάμενο της Ο.ΣΥ Α.Ε. κατά την άποψη μας είναι εντελώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ…!!!!!!
Επίσης είμαστε σχεδόν σίγουροι ούτε καν ο διευθύνων της εταιρίας Κος Γιάννης Οικονόμου δεν θα το γνωρίζει το συγκεκριμένο θέμα, γιατί αν το γνώριζε δεν υπήρχε περίπτωση να συνηγορούσε σε αυτήν την αναφορά της ΝΤΡΟΠΗΣ…..

Ακόμα σας πληροφορούμε…. "Αν και οι περισσότεροι αναγνώστες μας ξέρετε".... οτι αν θα πρέπει να βγάλουμε ένα θέμα να «παίξει» σε εκατομμύρια αναγνώστες το κάνουμε με ένα ΚΛΙΚ…. σε 2 μεγάλα πασίγνωστα site και 1 μεγάλο blog στα οποία είμαστε συντάκτες.... άλλα ΔΕΝ το κάνουμε γιατί προστατεύουμε την εργασία μας και την εταιρία μας!
(Παράδειγμα: Χρόνοι διαδρομής…. Καυτή πατάτα… Μα πολύ καυτή πατάτα..... Με τα επίσημα έγραφα που είδη έχουμε στην κατοχή μας από την τροχαία (1 ώρα και 9 λεπτά σε λεωφορειακή γραμμή συμφώνα με τον Κ.Ο.Κ.) …. Αλλά…. για τον ΟΑΣΑ ο χρόνος διαδρομής ειναι 45 λεπτά ..!!!!! ΠΛΑΤΗ.... ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ )!
Αυτό να ξέρετε ότι είναι ένα μόνο από τα άπλα στοιχεία που έχουμε στην διάθεση μας….
Υπάρχουν και άλλα σοβαρότατα θέματα…. Όπως διαχείρισης…. Προαγωγών…. και οικονομικών (πετάμενα εκατομμύρια ευρώ)……. Τα οποία φαίνετε να έγιναν από προηγούμενους διευθύνοντες… και τα έχουμε και ΑΥΤΑ στην διάθεση μας…
Επίσης δεν λέμε για τις αποσπάσεις…. γιατί και ΑΥΤΟ θα πονέσει!
Τώρα στο θέμα μας.... Τι ενόχλησε τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ προϊστάμενο Α/Σ Ανθούσας να δώσει κλήση αναφοράς…. ούτε και εμείς δεν ξέρουμε την λογική του….

Ελπίζουμε να παρέμβει ΑΜΕΣΑ το προεδρείο μας… και ΚΥΡΙΩΣ ο Κος Γιάννης Οικονόμου διευθύνοντας της Ο.ΣΥ για την αποκατάσταση της ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ αναφοράς ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ !
Ακόμα ο προϊστάμενος του Α/Σ Ανθούσας καλό θα ήταν κατά την άποψη μας να βάλει το συνεργείο να αφαιρέσει τα τιμόνια με τις μονωτικές ταινίες τα οποία είναι άκρως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ και να τα αντικαταστήσει έστω και με μεταχειρισμένα από δεκάδες άλλα λεωφορεία τα οποία είναι παροπλισμένα…. και όχι να μοιράζει αναφορές στους οδηγούς μέσα από το δροσερό γραφείο του….
Να είστε σίγουροι ότι θα επανέλθουμε εφόσον χρειαστεί ΑΜΕΣΑ… και όχι μέσα από το etheldrivers.blogspot.com… άλλα από αλλού…. έτσι για να μαθαίνουν ακόμα περισσότεροι και όχι μόνο 8 -10 χιλιάδες αναγνώστες που έχουμε εμείς….ας τα μάθουν και 2-3 εκατομμύρια ακόμα…απο site.... και άλλοι τόσοι από τα κανάλια τα όποια συνεργαζόμαστε oπως θα έχετε δει και εσείς… από τις αναφορές που γίνονται στο etheldrivers.blogspot.com σε τηλεοπτικές έκπομπές!
Υ.Γ.: Αν τολμά ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ…. και έχει τα «κότσια» ας μας κάνει και εμάς και αναφορά και μήνυση…. Άλλα δεν φαντάζετε τι μπορεί να πάθει…. Νο 1 θα γίνει στα Μ.Μ.Ε. σε όλη την Ελλάδα! Άλλα θα πάρει και πολλούς άλλους η μπάλα… και ο νοών...νοείτω!!!

Ας τον μαζέψει λοιπόν ο διευθύνοντας ΤΩΡΑ πριν είναι αργά.... γιατί είδη έχουν ενημερωθεί 2 μαγαλοδημοσιογράφοι

Αυτά προς το παρών….

Μάλιστα ο συνάδελφος Χρήστος Τόλιας δημοσίευσε τις φωτογραφίες και στην ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Ο.Α.Σ.Α. www.oasa.gr.... Λέτε να πάρει το 1ο Βραβείο...;;;;
Παρακάτω δημοσιεύουμε το e-mail με τις φώτο και την αναφορά ΝΤΡΟΠΗΣ του συναδέλφου μας Χρήστου Τόλια








Δεν υπάρχουν σχόλια: