Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΔΗΓΩΝ ΟΣΥ

 Apostolis Kasimeris                                                                                                                                    

Σε άλλες ΔΕΚΟ τα δώρα έχουν αρχίσει και καταβάλλονται κανονικά απο τα περασμένα Χριστούγεννα. Επίσης έχει αρχίσει η αποκατάσταση των μισθών στα προ μνημονίων επίπεδα.

Οι ραγιάδες της ΟΣΥ θα περάσουν Πάσχα με δώρο απο τα ίδια τους λεφτά (συνδικάτο) και 60€ από τον Αγιάσογλου, όπου οι «ντελάληδες» της ΔΑΚΟΠΑΣΚΕ το έχουν κάνει «σημαία» και μεγάλη επιτυχία, συγκρίνοντας το με την αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Καμία αναφορά πως ετοιμαζόμασταν να κάνουμε γιορτές πριν 12 χρόνια με το μισθό που είχαμε και τα δώρα που παίρναμε.
Με τιμές πασχαλιάτικου τραπεζιού αυξημένες κατά 30%, με ρεύμα 300% (να περνάνε καλά οι πάροχοι Μυτιληναίος, Βαρδινογιάννης και τα golden boys της ΔΑΚΕ ΔΕΗ) και καύσιμα 50%, ο καυγάς και η κλάψα ξεκίνησε γιατί δε πληρωνόμαστε πιο μπροστά εξαιτίας ενός νόμου που αποδεχτήκαμε και σκύψαμε το κεφάλι το 2014 (μόνο η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ προσέφυγε τότε στο ΣΕΠΕ κατά της υπαγωγής μας στην ΕΑΠ).
Για στάση εργασίας ή απεργία γιατί ομολογούν ότι μας κλέβουν χρόνια και εξακολουθούν να μας κλέβουν με διπλές περικοπές…τσιμουδιά!
Μας φάγανε τα αναδρομικά, περίπου δέκα χιλιάρικα απο τον καθένα γιατί ως ραγιάδες είχαμε εμπιστοσύνη στο προεδρείο που υπάρχει εδώ και δέκα χρόνια στο συνδικάτο και στην «ελληνική δικαιοσύνη» που φροντίζει για την ησυχία και το δίκιο των πλουσίων και ισχυρών.
Έχουμε συνηθίσει το «σανό», τη σφαλιάρα και ελπίδα μας πλέον είναι το ευρωπαϊκό δικαστήριο, γιατί φοβόμαστε να σηκωθούμε όρθιοι και να τα απαιτήσουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια: