Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Ανεξάρτητη Κίνηση Ραδιοταξί Αττικής ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Μετά το μεγάλο φιάσκο της ζωντανής μετάδοσης συνεδρίασης του ΔΣ, όπου η μόνη παράταξη που διασώθηκε κατά γενική παραδοχή όσων παρακολούθησαν ήταν η ανεξάρτητη Κίνηση που με σοβαρότητα, προτάσεις και τοποθετήσεις που αφορούν στα προβλήματα του κλάδου χωρίς ύβρεις και προσβολές δίδαξε ήθος και ετοιμότητα να αγωνιστεί για ενα καλύτερο αύριο.
Αυτό φυσικά δεν άρεσε στον πρόεδρο και την επόμενη μέρα ξεκίνησε πόλεμο συκοφαντίας και λασπολολογίας κατά του επικεφαλή της παράταξής μας βάζοντας τα φερέφωνα του να κατηγορούν χωρίς να αναφέρουν το όνομα του βέβαια, γιατί είναι θρασύδειλοι, και χωρίς κανένα στοιχείο έριχναν λάσπη, δίχως να σέβονται την διαδρομή του στο χώρο του ταξί και τις πολυετούς ενασχόλησης του με το Ράδιο Ταξί.
Αυτό λοιπόν αναγνωρίζουν οι συνάδελφοι του στο Ράδιο Ταξί και τον απαλλαξαν παμψηφεί απο κάθε κατηγορία.
Αλλά όπως λέει ο σοφός "ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό ".
Δεν περιμένουμε βέβαια να επανορθώσει κάνεις για το βόθρο που αμόλησε γιατί αυτή είναι η τακτική του Λυμπερόπουλου η δημιουργία εντυπώσεων και τίποτα παραπάνω.
Έχει περάσει τόσος καιρός απ την ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου και το μόνο που ακούμε είναι κούφια λόγια και τίποτε άλλο, δέσμιος του Μαυρίκη σύρετε σε δράσεις και κινητοποιήσεις που δεν προσφέρουν τίποτε στον κλάδο πάρα μόνο ενισχύουν τους δεσμούς των δυο παρατάξεων του προεδρείου με τα κόμματα τους με αποτέλεσμα να βλέπουμε σε πορεία να συμμετέχουν βουλευτές και να μοιράζονται κομματικές εφημερίδες, με αποκορύφωμα το πανό του σωματείου που εκφράζει τον κλάδο και τους αγώνες του να ανεμίζει σε προεκλογική συγκέντρωση, ΑΙΣΧΟΣ.
Και φτάνει στο σημείο ο κύριος Λυμπερόπουλος έξω από το υπουργείο και αγνοώντας το ΔΣ να αναγγέλει έκτακτη γενική συνέλευση για να τροποποίηση το καταστατικό και να παραμείνει αιώνια πρόεδρος έλεος φτάνει πια.
Η παράταξη μας είναι αποφασισμένη να αγωνιστεί ώστε αυτό το τσίρκο να σταματήσει να διασύρει τον κλάδο και θα κάνουμε ότι περνάει απ το χέρι μας για να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: