Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023


Όσο ο κλάδος με στηρίζει και με πιστεύει θα τον υπηρετώ χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Όταν το μόνο επιχείρημα της αντιπολίτευσης είναι η ηλικία του προέδρου, τότε σημαίνει ότι όλα γίνονται όπως πρέπει. Δεν είναι κακό να μεγαλώνει κάποιος, κακό είναι να μένει στάσιμο το μυαλό και η ηλικία να μην συμβαδίζει με την διάθεση. Θα είμαι εδώ με την ίδια διάθεση και το ίδιο πάθος που είχα όταν πρωτοξεκίνησα.
Όσο ο κλάδος με στηρίζει και με πιστεύει θα τον υπηρετώ χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Δεν με ενοχλούν ούτε τα κακόγουστα αστεία, ούτε οι σάπιες ανακοινώσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι δεν υπάρχει συνδικαλιστικός λόγος, επιχειρηματολογία, πλάνο διεκδικήσεων του κλάδου και σεβασμός προς την πλειοψηφία.
Το ΣΑΤΑ δεν είναι κομματικό έπαθλο για να το κερδίσει κάποιος. Είναι το σπίτι κάθε ταξιτζή. Και σε αυτό το σπίτι δεν μπήκα ποτέ παράτυπα ούτε εγώ, ούτε η νέα γενιά των ταξιτζήδων που με στηρίζει. Και δεν θα μπω ποτέ με λερωμένα παπούτσια…
Συνάδελφοι, με ψηφίσατε για να παλέψω για το ταξί. Για να ξεφύγει ο κλάδος από την διαπλοκή. Αυτό κάνουμε ως διοίκηση από την πρώτη μέρα.
Συμμετέχουμε όλοι στην Γενική Συνέλευση του ΣΑΤΑ στις 13 Φεβρουαρίου στο Θέατρο ΠΕΡΟΚΕ στις 15:00μ.μ για να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: